|
|
تاثیرات تغییر اسیدهای چرب کاربردی و ضروری مصرف شده در گوساله های شیرده چکیده :اطلاعات محدودی درباره ی تاثیر و لزوم اسیدهای چرب خاص برای گوساله های شیرده وجود دارد. رژیم غذایی آغازی که شامل ذرت و آرد دانه سویا است ، در ایالات متحده معمول می باشد، مقدار C18:3 آن کم است و نسبت C18:2 به C18:3 با توجه به مقدار توصیه شده آن برای نوزادان انسانها تقریبا زیاد است.علاوه براین، دیگراسیدهای چرب کاربردی(C20:4 ، C20:5 و C20:6) که از C18:2 و C18:3 گرفته شده ، فوایدشان برای گونه های یک معده ای ثابت گردیده است. بنابراین در مورد تاثیر افزودن نمک کلسیم از روغن کتان ( که مقدار C18:3 آن بالا است ) یا روغن ماهی ( که مقدار C20:4 ، C20:5 و C20:6 آن بالا است ) به رژیم غذایی آغازکننده گوساله هایی که کمتر از 3 ماهه سن دارند ، تحقیق شده است. در تحقیق 1 ، 48 گوساله ی نر Holstein ( به وزن1.4 32.2± کیلوگرم ) که 2 تا 3 روزه بودند با 1 تا 4 رژیم درمانی آغازی تغذیه شدند که حاوی :• بدون روغن ماهی یا کتان• 0.125 درصد نمک کلسیم از روغن کتان• 0.250 درصد نمک کلسیم از روغن کتان • 0.25 درصد نمک کلسیم از روغن ماهی
:: برچسبها:
اسیدهای چرب ,
گوساله های شیرده ,
گوساله ,
changing the essential ,
functional fatty acid intake ,
مقاله انگلیسی دامپزشکی با ترجمه فارسی ,
مقاله انگلیسی دامپزشکی با ترجمه ,
مقاله انگلیسی دامپزشکی ,
:: بازدید از این مطلب : 146
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 7 مرداد 1395 |
نظرات ()
|
|
|
|
|